Kuchnia

Kuchnia jest sezonowa, inspirowana tradycją polską i śródziemnomorską. Inspirowana dlatego, że zawsze coś zmieniam w przepisach. Lubię eksperymentować w kuchni i często nie trzymam się dokładnie wskazówek. Korzystam z lokalnych produktów, kupowanych od moich sąsiadów. Oprócz jarzyn, pochodzących w większości z naszego własnego ogrodu oraz jajek od zaprzyjaźnionych kur, zaopatruję się u lokalnego młynarza i rzeźnika. Nabiał kupuję w małym zakładzie przetwórczym. Jak wiadomo podstawą dobrego jedzenia są świeże produkty pozyskane ze znanego źródła.

Posiłki jemy najczęściej razem z naszymi gośćmi. Śniadania serwujemy o 9-ej rano, obiady między 14-tą a 15-tą a kolacje zazwyczaj ok 19-tej.

W każdej chwili możecie Państwo skorzystać z kącika herbaciano-kawowego.

Pozdrawiam,

Marta

Masz pytania?
Skontaktuj się z nami!